Club van 50

Draagt u voetbalvereniging Hapert ook een warm hart toe?

vvHapert is een club met een roemrijk verleden en, veel belangrijker, een gezonde toekomst! Die toekomst ligt vooral bij onze jeugd. Om die jeugd financieel te ondersteunen, kunt u lid worden van de Club van 50.

Wat is de Club van 50?

De Club van 50 bestaat uit personen die elk jaar € 50,- beschikbaar stellen. Deze gelden komen geheel ten goede aan de jeugd van vvHapert. Daarbij kun u denken aan ballen, doeltjes en een versnapering na de wedstrijden, maar ook aan deelname aan jeugdtoernooien en opleidingskosten.

Natuurlijk worden de gulle gevers op een plaquette in de kantine vereeuwigd ! Tenzij u anoniem wenst te blijven.

U kunt het formulier (download hier) invullen en terugsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt het formulier afgeven aan de bar in de kantine van vvHapert.

Club van 50

Gerard Straatman