Rabobank Clubkas Campagne 2018.

Aan alle leden van vv Hapert en de Rabobank.
Van 5 t/m 30 april is er weer de Rabobank Clubkascampagne.

Om bij te dragen aan de leefbaarheid in De Kempen ondersteunt de Rabobank Clubkas Campagne een bruisend verenigingsleven. Zij stellen daarvoor in 2018 € 230.000,- beschikbaar. Dit bedrag verdelen ze onder de deelnemende Kempische verenigingen. Alle leden van Rabobank de Kempen mogen hun stem uitbrengen op clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe hoger de bijdrage is die deze vereniging of stichting ontvangt. Tijdens de stemperiode, van 5 t/m 30 april, mogen alle leden van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen.

Het Doel:
De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne wil vv Hapert gebruiken voor de aanschaf van trainingsmaterialen voor onze jongens en meisjes in de jeugdafdeling.
De jeugd is de kurk waar de vereniging op drijft en die moeten we koesteren.

Binnenkort ontvangt ieder lid van de Rabobank een kaart met daarop een persoonlijke stemcode!
Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?
Stem daarom op onze club: vv Hapert

Ben je geen lid van de Rabobank maar iemand uit je naaste omgeving wel, help ze met het maken van de juiste keuze…

Laat uw stem niet verloren gaan!

rabo clubkas2018