Vv Hapert zoekt fotografen.

Onze vaste fotograaf Richard Simons heeft na zich diverse jaren als fotograaf te hebben ingezet voor de voetbalclub besloten er vanaf komend seizoen een punt achter te zetten. Wegens tijdgebrek en andere prioriteiten was het niet meer mogelijk zijn eigen werkzaamheden te combineren met deze functie.
Bij deze willen we Richard bedanken voor alle foto’s die hij heeft gemaakt voor de club en dan met namen de reportages voor Hapert 1 waarvan ook diverse foto’s in de PC55 en ED te zien waren, alsmede op de website.
Bovenstaande houdt dus in dat we op zoek moeten naar een andere fotograaf en/of een andere invulling.
Graag komen we in contact met mensen die fotograferen als hobby of werk hebben en zich verdienstelijk willen maken voor de voetbalclub. Het idee is om tot een pool te komen met meerdere fotografen zodat niet alles op 1 persoon komt. Zo kunnen we per gelegenheid kijken wie er tijd heeft. Alleen voor de wedstrijden van Hapert 1 willen we graag een vast schema hebben.
Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Marco van den Heuvel via tel.: 06-237 67 990 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uiteraard hoeft u zelf geen kosten te maken. Mochten er bepaalde kosten zijn dan is dat altijd bespreekbaar maar we willen het wel zien als een vrijwilligersfunctie.
Alvast bedankt.

vv hapert logo lang