Schrijf je nu in voor het John Wouters Penaltytoernooi!

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 9 juni 2018 op Sportpark de Lemelvelden bij vv Hapert.
De aanvang van het toernooi is omstreeks 13.30 uur en de afterparty gaat door tot laat in de avond!

In een heren- en damespoule zal er gestreden worden om de felbegeerde John Wouters Penalty Bokaal. Een team zorgt voor een eigen keeper en bestaat uit minimaal 5 personen.
De minimum leeftijd om deel te nemen aan het seniorentoernooi is 15 jaar. Alcoholische dranken worden alleen geschonken aan personen ouder dan 18 jaar. Op vertoon van legitimatie kan er een bandje gehaald worden bij de infopost.

Wil jij er met deze beker vandoor gaan, ga dan snel door naar het digitale inschrijfformulier.
Schrijf je snel in, want vol=vol!

De kosten om deel te mogen nemen aan dit toernooi zijn €15,- per team.
Dit bedrag wordt voor de start van het toernooi betaald bij de infopost.
Tijdens het penaltytoernooi zal er voor de nodige sfeer gezorgd worden. Zo zal er onder andere een DJ op de middenstip aanwezig zijn. Na afloop van de finale zal die gezellige sfeer doorgetrokken worden op de afterparty in de feesttent. Op deze afterparty is iedereen welkom, ook als je niet hebt deelgenomen aan het toernooi.

Wij als organisatie hopen op jullie massale aanwezigheid om samen met jullie een geweldige dag te beleven èn het beste beentje voor te zetten voor de KWF Kankerbestrijding.

Voor vragen of meer informatie kan je terecht bij onderstaande personen:

Dave Koolen 06-57001405 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jesper Storms 06-29870084