Beste (ouders van) leden,
Zoals jullie wellicht weten is sinds 1 juni van dit jaar ons sportpark gesloten vanwege het groot onderhoud van de velden welke uitgevoerd wordt door de gemeente Bladel.
Hierdoor is het sportpark niet toegankelijk via de reguliere ingang. We weten dat we het sportpark niet hermetisch kunnen afsluiten en hierdoor het sportpark, via andere “ingangen”, toch betreden wordt voor met name het gebruik van het pannaveld.
Omdat we merken dat het steeds lastiger wordt om via de andere “ingangen” het sportpark te betreden is vanaf heden de poort van de reguliere ingang geopend. Het verzoek aan jullie dus om deze vervolgens te blijven te gebruiken.
Een voorwaarde van het open sportpark is wel dat men enkel en alleen het pannaveld gebruikt. Het betreden van de (ingezaaide) natuurgrasvelden is NIET toegestaan. Wordt dit wel gedaan dan is dit op eigen risico, hierop wordt namelijk gecontroleerd en beboet.
Gun elkaar daarom wel de ruimte op het pannaveld en houd deze niet onnodig lang bezet.
Verder willen we jullie er ook op attenderen het sportpark schoon achter te laten. Er staan voldoende vuilnisbakken. Regelmatig ontvangen we signalen dat dit niet het geval is. Let daar op aub!
Voor ouders geldt graag deze regels over het gebruik van het sportpark te bespreken met jullie zoon/dochter.

Mocht blijken dat men zich niet aan de regels houdt dan zijn we genoodzaakt het sportpark weer te sluiten.

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom via secretariaat@vvhapert.nl

Alvast bedankt voor de medewerking.
Prettige vakantie en blijf gezond!!

Bestuur vv Hapert