Hoewel het aantal gespeelde wedstrijden grote verschillen laat zien op de ranglijst, zo heeft Reusel Sport bijvoorbeeld 5 wedstrijden minder gespeeld dan Wodan, beginnen zich toch aardig ‘groepjes’ te vormen. Hapert zowel als Spoordonkse Boys bevinden zich helaas in de onderste regionen; de groep die strijd voor klassenbehoud. Beide teams hebben evenveel punten en er was ze dus alles aan gelegen om in elk geval de onderlinge confrontatie niet te verliezen.

Op een prima bespeelbaar veld begonnen beide teams fel aan de wedstrijd. Goed werd er niet gevoetbald, maar strijd was er aan beide zijden voldoende. Hapert had de eerste helft de wind in de rug en had optisch misschien een licht veldvoordeel. Toch waren het de gastgevers die op voorsprong kwamen. Door onnodig balverlies aan Hapert zijde werd de counter snel ingezet. Hapert doelman Storms kwam uit zijn doel en liet in woord duidelijk merken dat de bal voor hem was. Helaas viel de bal echter voor de voeten van Roel van Nunen en die liet zich deze buitenkans in de 12e minuut niet ontnemen. Hapert liet zich echter niet uit het veld slaan en zette in de ingeslagen weg voort. Niet bijzonder goed maar wel met beleving. Vaak werd de lange bal gezocht, maar was er voorin te weinig rust en controle aan de bal om gevaarlijk te worden. Toen er even wel gecombineerd werd, werd dat ook meteen beloond. Yorick van Veldhoven stuurde Mauro van Houtum weg en deze laatste was koelbloedig in de afronding. 1-1 op het scorebord en beide teamns konden weer opnieuw beginnen. Dave Koolen zag een doorkopbal net naast gaan en een vrije trap van Ruben Hermans belande op de kruising. Gescoord werd er voor rust echter niet meer.

In de tweede helft een vergelijkbaar spelbeeld. (Te) veel lange ballen met de hoop dat de bal een keer goed zou vallen. Er werd zo mogelijk nog meer strijd geleverd en daarbij ging met name de thuisploeg zo nu en dan tot aan het randje, zo niet erover. De scheidsrechter floot vaak wel voor de overtredingen, maar hield de kaarten op zak. Aan Hapert zijde was met name dribbelaar Mauro van Houtum een gezocht slachtoffer. Gelukkig kon hij de wedstrijd wel vervolgen en ook uitspelen. Spoordonk kreeg een goede schietkans, maar gelukkig voor Hapert was de bal niet ver genoeg in de hoek en kon doelman Storms keren met de voet. Net voor tijd kreeg Hapert een uitgelezen kans om toch nog de drie punten mee te nemen. De prima spelende Rik Verdonschot deed alles goed, maar kwam met zijn laatste actie helaas verkeerd uit waardoor hij moest afronden met zijn iets mindere been. De bal ging rakelings naast en zo bleef de ruststand ook in de tweede helft op het scorebord staan.

Vooraf wilde beide partijen graag winnen, maar in elk geval niet verliezen en soms moet je je zegeningen dan tellen en tevreden zijn met het delen van de punten.

Kijk hier naar de foto`s van deze wedstrijd