De competitie komt in een beslissende fase. Het aantal gespeelde wedstrijden is, mede door het wel of niet hebben van kunstgras, groot, maar onmiskenbaar wordt het belang steeds groter
Wilhelmina Boys uit Best zit in hetzelfde schuitje als Hapert. Beide teams treffen elkaar nu twee maal achter elkaar en dat maakt dat de wedstrijden als 6 punten wedstrijden betiteld kunnen worden.

De gasten begonnen aanzienlijk feller aan de wedstrijd dan Hapert. Het leek wel of Hapert belemmerd werd door de druk die er onbewust toch leek te zijn. Duels werden gewonnen door de Bestenaren en alle tweede ballen waren ook voor de gasten. De te slappe start resulteerde in de 20e minuut dan ook in een voorsprong voor Wilhelmina Boys. Hapert doelman Jesper Storms loste en de tweede bal werd onberispelijk ingeschoten door Lars Kuijs. Hapert had geen antwoord en kreeg geen voet aan de grond. Totdat in de 36e minuut Mauro van Houtum van rechts een perfecte voorzet af leverde. Zowel Jordi Huijbregts als Yorick van Veldhoven kwamen ingevlogen, maar laatstgenoemde was degene die van dichtbij onhoudbaar de gelijkmaker in kon koppen. Hapert kreeg hierdoor meer vertrouwen en was in het restant van het eerste bedrijf bovenliggend. Gescoord werd er echter niet meer.

Na de rust een eenzelfde spelbeeld. Geen overtuigende bovenliggende partij, maar het waren toch de gasten die weer op voorsprong kwamen. Ogenschijnlijk uit het niets, werd een voorzet overtuigend met het hoofd tot doelpunt gepromoveerd. Weer liep Hapert achter de feiten aan. Even dacht Hapert op gelijke hoogte te zijn gekomen, maar een dubieus fluitsignaal voor buitenspel gooide roet in het eten. Ook Wilhelmina Boys kreeg nog een uitgelezen kans op meer, maar 1 op 1 was keeper Jespers Storms gelukkig voor Hapert de bovenliggende partij. Hapert wisselde offensief en probeerde wat te forceren. Toch moest het wachten tot in blessuretijd om hiermee enig resultaat te halen. Een handsbal van de Bestenaren werd bestraft met een penalty. Namens de rood blauwen ging de ingevallen Kevin Raaijmakers achter de bal staan en hij bracht de eindstand met het benutten van deze elf meter op 2-2.

Al met al een uitslag waarmee een ieder wel kon leven. Volgende week mag Hapert op bezoek bij Wilhelmina Boys in Best.

Kijk hier naar de foto`s van deze wedstrijd