Met de overwinning van vorige week nog in het achterhoofd, kwam de confrontatie met directe concurrent Wodan voor Hapert op een goed moment. Hoewel? Ook Wodan had een tas vol zelfvertrouwen bij zich nadat zij vorige week 3 punten pakten tegen koploper Valkenswaard.

Nadat scheidsrechter Ramcharan zijn zegen gegeven had over het twijfelachtige veld, kon de wedstrijd beginnen. Nadat een aftastend begin waren het bezoekers die al na 10 minuten op voorsprong kwamen. Malam Seide kreeg teveel ruimte zodat hij vanaf rechts kon voorgeven op Jari Lodewijks. Laatstgenoemde schoot uit de draai via de onderkant van de lat binnen. Zoals zo vaak dit seizoen liep Hapert weer achter de feiten aan. Na een kleine 20 minuten kreeg Wodan vanaf 11 meter de kans om de schade nog groter te maken, maar Jesper Storms keerde, de ook door hem veroorzaakte pingel, bekwaam. Kort daarop kreeg Hapert ook een strafschop. Jordi Huijbregts werd op de rand van de 16 ten val gebracht en mocht het vonnis daarna zelf vellen vanaf de stip. Hij schoot echter hard over. Daarvan nog maar amper bekomen deelde Wodan opnieuw een tik uit. Romano Schalks was met de punt van zijn schoen het meest attent toen de bal op 5 meter voor het doel van Storms stil viel. 0-2 achter en nog 65 minuten te gaan. Hapert kreeg kansen, maar doelman Tim van Gils redde een aantal keer zeer bekwaam en hij was het met name die Wodan overeind hield. Toen net voor rust Ngozi Okunde met direct rood mocht vertrekken, zette Hapert nog even aan. Brian Tijssen zorgde in het rustsignaal voor de aansluitingstreffer en zorgde er daarmee voor dat Hapert toch met enige hoop kon gaan rusten.

Na de thee was het voornamelijk eenrichtingsverkeer. Wodan beperkte zich logischerwijs tot verdedigen en probeerde via de snelle Seide te counteren. Jordi Huijbregts had de gelijkmaker op de schoen, maar ook deze kans was deze middag niet aan hem besteedt. De scheidsrechter hield de zaak vaak onnodig kort en floot veel af. Voordeel gaf hij op minder goede momenten. Zo kwam de ingevallen Kevin Raaijmakers 1 op 1 met de keeper, maar werd teruggefloten voor een eerder gemaakt overtreding op een Hapert speler. Voordeel was hier op zijn plaats geweest. Hapert kreeg in de 4e minuut van de blessuretijd toch nog de kans om een punt veilig te stellen. Wederom kreeg het een strafschop. Nu was het Dave Koolen die mocht aanleggen, maar wederom was het Tim van Gils die Wodan redde.

Een pijnlijk verlies voor Hapert dus. Een wedstrijd zonder punten voor Hapert, maar met veel te veel onnodig gegeven kaarten. 6 gele voor Hapert en 4 gele en 1 rode voor Wodan. Maar die namen ook de punten mee, dus dat voelt minder erg.

Kijk hier naar de foto`s