720 minuten ongeslagen! En toch nog niet zeker van lijfsbehoud.
Dat zijn de omstandigheden om mee te dealen als je vecht een plekje in de derde klasse voor volgend jaar. 3 punten uit de laatste 4 wedstrijden zou moeten volstaan voor de rood blauwen. En dan komt Reusel Sport/Co Trans op bezoek. Eerder dit seizoen moest Hapert de punten aan Reusel laten. Een prima wedstrijd met nul punten als resultaat. Aan Hapert om de balans te herstellen.

De bezoekers begonnen echter veel gretiger aan de wedstrijd en Hapert had moeite om Reusel bij te benen. Hoog druk op de thuisploeg resulteerde in de eerste 20 minuten in een eenzijdige partij. Reusel dicteerde en Hapert beperkte zich tot tegenhouden. Na de eerste stormloop van de bezoekers herpakte Hapert zich en ontstond er een soort van status quo. Reusel was gevaarlijker dan Hapert, maar uitgesproken kansen waren er aan beide zijden eigenlijk niet te noteren.

In de tweede helft beet Hapert meer van zich af. Reusel wilde wel, maar leek niet te kunnen. In de 54e minuut beloonde Hapert zich. Een perfect uitgevoerde aanval had effect; Yorick van Veldhoven bediende Mauro van Houtum met een steekbal. Mauro had met een lage voorzet oog voor de op rechts opkomende Kevin Raaijmakers . Laatstgenoemde schoot deze buitenkans met zijn gouden linker onberispelijk binnen en bracht daarmee de thuisploeg in extase. 1-0.
Gesteund door deze voorsprong kreeg het geloof op succes de overhand bij Hapert en dit resulteerde in maximale strijd om elke meter. Reusel was een paar keer dicht bij de gelijkmaker en trof de buitenkant van de paal, maar at the end was Hapert de gelukkige en mocht het 3 belangrijke punten bijschrijven.

Nog 270 minuten te spelen in dit seizoen voor Hapert. Te beginnen met 90 minuten tegen Valkenswaard. Hapert heeft nog wat recht te zetten.

Klik hier voor de foto`s van deze wedstrijd