Mooi!! 5 wedstrijden ongeslagen. Maar onder aan de streep kun je beter een wedstrijd verliezen en dan weer 1 winnen, dan het aan een rijgen van gelijke spelen. Dat is het verhaal van Hapert de laatste periode. Soms redelijk voetballend; geen resultaat. Voetballend niet hoogstaand, maar dan wel een puntje mee pakken. Dit weekend Dommelen op bezoek; erop of eronder voor beide partijen.

Hapert begint opportunistisch en heeft nu eens een keer het geluk aan haar zijde. Kevin Raaijmakers krijgt in de tweede minuut een uitgelezen kans om de score te openen. In tweekeer is hij doelman Van Betten te machtig en laat hij een vroege voorsprong voor de thuisploeg aan tekenen. Vooraf werd gekscherend de opmerking geplaatst: 2 keer Raaijmakers in de basis is een garantie voor succes!! Na 2 minuten spelen en de goal van Kevin Raaijmakers leek het bewaarheid te worden. Na deze vroeg voorsprong liet Hapert zich aardig in de kaarten kijken. Dommelen was licht bovenliggend, maar kreeg uiteindelijk toch weinig tot geen kansen. In het land der blinden is éénoog koning en dat bewees Hapert deze middag. Zonder zelf groots te voetballen, vergrootte het wel de voorsprong. Yorick van Veldhoven ontsnapte aan buitenspel en rondde beheerst af. Hapert kon daardoor redelijk comfortabel gaan rusten met een 2-0 voorsprong.

Na de thee drong Dommelen aan. Het voetbalde eigenlijk beter dan Hapert, maar het kreeg nauwelijks kansen. Zonder kansen geen goals en daar gaat het uiteindelijk om. Dommelen probeerde wat te forceren en daardoor kreeg Hapert ruimte om te voetballen. Dat werd helaas onvoldoende benut door de thuisploeg. Als Hapert iets beter bij de les was geweest, Yorick van Veldhoven had Hapert op 3-0 kunnen koppen, had het de gasten kunnen trakteren op een eclatante nederlaag. Dat gebeurde niet, maar Dommelen maakte eigenlijk ook geen moment aanspraak op meer. Hapert trekt uiteindelijk een zeer belangrijke overwinning over de streep en doet daarmee goed zaken.

Al met al een lelijke, maar o zo belangrijke, overwinning voor de rood-blauwen in de strijd om lijfsbehoud in de derde klasse.

Kijk hier naar de foto`s