Doordat vv Hapert de voorgaande elf wedstrijden altijd één of drie punten behaalde, speelde het zichzelf knap vroegtijdig veilig en stond er de laatste wedstrijd niets meer op het spel. Dit was voor beide ploegen het geval, aangezien Sparta ´25 twee weken geleden kampioen was geworden. De ploeg uit Beek en Donk liet ook in Hapert zien dat dit meer dan terecht was en het leidde bij rust ook door doelpunten van Ron Brouwers en Rolan van Melis. In de tweede helft verliet Mike Tijssen onder een groot applaus het veld, na jaren in het eerste elftal te hebben gespeeld stopt hij er na dit seizoen mee. Uiteindelijk kreeg Hapert nog wel kansen op een aansluitingstreffer. Zo kwam een lange bal van Yorick Hooyen bij Yorick van Veldhoven terecht, maar hij stuitte van dichtbij op de keeper. Ook kansen van Thom Lauwers en Mauro van Houtum leverde geen treffer op. Aan de andere kant stond Jesper Storms nog een keer goed opgesteld, waardoor de ruststand ook de eindstand werd en het seizoen ten einde is. Na in de winterstop onderaan te hebben gestaan, hebben de mannen van Peter Jonkman een erg goede prestatie geleverd door zich direct te verzekeren van een plek in de derde klasse voor het seizoen 2019 – 2020. Supporters, bedankt voor jullie steun het afgelopen seizoen!

Kijk hier naar de foto`s van de laatste wedstrijd van Hapert 1 dit seizoen