Komende zondag 11 november neemt vv Hapert het in de tweede ronde van de beker op tegen rkvv Bergeijk. Het is de eerste officiële wedstrijd tussen beide ploegen sinds het seizoen 2014 – 2015. De wedstrijd start om 14:30 uur op Sportpark De Bergerheide.

Beker
Vv Hapert wist de tweede ronde te bereiken door in de poulefase af te rekenen met EDN’56 (9-2 winst), vv Hoogeloon (2-2) en vv Casteren (0-2 winst). Rkvv Bergeijk wist ook haar poule te winnen door overwinningen op Maarheeze (0-3) en Terlo (5-0 winst) en een knap gelijkspel tegen derdeklasser rkvv Dommelen (3-3).

Competitie
In de competitie wil het voor Hapert nog niet zo lopen als vorig jaar het geval was. Ondanks dat het spel wellicht beter is, blijkt effectief met de kansen om gaan nog een moeilijk verhaal en ontbreekt het geluk bij sommige momenten. Afgelopen week werd Hapert wel beloond en won het overtuigend met 4-1 van Spoordonkse Boys. Dankzij deze overwinning staan de Rood-Blauwen momenteel op een elfde plaats met vijf punten uit zes wedstrijden.
Net als in de beker doet Bergekijk ook in de competitie goede zaken. Na zes wedstrijden staat het met dertien punten op een tweede plaats achter koploper Hoogeloon. De Bergeijkenaren boekten onder andere knappe overwinningen op De Raven, Acht en Waalre.

Laatste wedstrijd
Zoals eerder gezegd speelde Hapert en Bergeijk in het seizoen 2014-2015 voor het laatst in een officiële wedstrijd tegen elkaar. Dit was in de halve finale van de play-offs voor promotie/degradatie. Bergeijk probeerde zich te havenhaven in de derde klasse terwijl Hapert vol voor promotie speelde. In Bergeijk wist de thuisploeg de overwinning in de slotfase naar zich toe te trekken: 3-2. Desondanks was het Hapert wat door wist te stoten naar de finale, en deze uiteindelijk ook wist te winnen, dankzij een zeer fraaie 5-1 overwinning in Hapert.