17 Jaar geleden zijn Piet van Rooij , Jacques Lammers , Ingrid van de Kerkhof en Monique Daniels begonnen met het uitgeven van een wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert. De naam het Voorzetje bestond nog niet. Na het uitschrijven van een wedstrijd om een naam te bedenken voor dit informatieblaadje werd de inzending van Joeri Daniels als beste gekozen. En sindsdien heet het wekelijkse informatieblaadje: ’t Voorzetje’. Ingrid en Monique hebben het Voorzetje jarenlang gemaakt. Door hun inzet voor het Voorzetje zijn ze tijdens een ledenvergadering benoemd tot lid van verdienste. Na Ingrid en Monique heeft Regina van Dun het Voorzetje op haar manier een modern jasje gegeven. Ook Regina heeft dit op voortreffelijke wijze jarenlang gedaan. Regina:

Bedankt hiervoor. Nu brengt Marielle Kieneker voorlopig tot het einde van het lopende seizoen “t Voorzetje uit. Super Marielle!!!!. Vandaag de 500ste uitgave. Wie zou het 1e , 50ste, 100ste en 250ste Voorzetje nog in zijn bezit hebben? Daarna gaan we kijken of het nog zin heeft om iedere week een “papieren Voorzetje”uit te brengen.

Michel van Rooij vouwt iedere maandag de Voorzetjes. Als je op het sportpark bent ( tussen 18.00 en 18.15 uur ) en je wilt meehelpen: je bent van harte welkom in het jeugdhonk.

Lees hier de Voorzetjes