Op de condoleance kaart staat geschreven:

“Je stond midden in het leven en daar hebben heel veel mensen van mogen genieten”

Afgelopen zaterdag, 8 februari, klonk het laatste fluitsignaal voor Harrie Wouters. Harrie heeft ook voor onze club “veel wedstrijden” kunnen winnen door zijn inzet als vrijwilliger, als “Top-speler “!

Alleen deze wedstrijd was voor Harrie niet te winnen. Ondanks zijn strijd, inzet en wil.

Harrie heeft veel functies bekleed van trainer, leider tot aan functies in vele commissies waaronder o.a. ledenadministratie en sponsoring. Harrie hoefde je alleen maar te vragen, al was het maar voor zijn meedenken over bepaalde zaken.

Tot de laatste minuten hield Harrie hier ook de regie, maar het laatste fluitsignaal is onverbiddelijk.

Wij wensen Conny, Richelle, Jessica, Jordy en familie heel veel kracht en steun aan elkaar!

Harrie Bedankt.

Gerard Straatman