Op 30 mei hebben 10 jeugdtrainers van vv Hapert met succes de opleiding Jeugd Voetbal Trainer/Coach (JVTC) van de KNVB afgerond.

De opleiding bestond uit 4 bijeenkomsten waarin “de visie op voetballen en de visie op leren voetballen” centraal stond. De volgende drie werkgebieden van een trainer behandeld evenals de 4 kernkwaltieiten:

de begeleiding van een team
de begeleiding van een team in de wedstrijd
de begeleiding van een team in de training
vv Hapert hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze huidige trainers/leiders. De ontwikkeling van onze jeugdspelers is hiervan in belangrijke mate afhankelijk van. Het bestuur en de technische commissie ziet deze cursus als een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de huidige situatie en een stap in de richting van een gewenste jeugdvoetbalopleiding en is blij dat de cursisten met goed gevolg de opleiding hebben afgerond.
Op de foto staan van links naar rechts de JVTC gecertificeerde jeugdtrainers: Ard van den Bisen, Joris van de Huijgevoort, Jeffrey Bernard, Joris van Buul, Pieter van Elst, Peter Vosters, Pieter Egbers, Tom Cornelissen en technisch jeugdcoördinator Jacques Lammers. Op de foto ontbreken medecursisten Ruud Luijten en Fem Bolte.