Op zondag 3 juni jl. hebben Ad van de Ven en Jan Schilders in Hapert 7 hun laatste wedstrijd gespeeld na een actief lidmaatschap van gezamenlijk bijna 100 jaar

(94 om precies te zijn)
Jan (60 jaar) heeft er 48 actieve seizoenen op zitten (lid van juni 1970) en Ad (54 jaar) hangt de schoenen aan de wilgen na 46 seizoenen (lid van juni 1972). Voorzitter Gerard Straatman was aanwezig bij de wedstrijd en overhandigde hen namens vv Hapert een bosje bloemen.

Voor degene die hen niet zo goed kennen (de jongere generatie); Jan en Ad zijn niet de minste voetballers geweest. In hun jongere jaren hebben ze jarenlang op hoog niveau in Hapert-2 gevoetbald. In de tijd dat Hapert-1 zijn hoogtijdagen had in het regionale amateurvoetbal speelde het twidde in de reserve eerste klasse. Ad en Jan waren daarin vaste waarden samen met o.a. Stefan Verdonschot (vader van Rick) en Johan van de Ven (broer van Ad). Dit tam bestond uit louter Hapertse jongens en zou nu in de derde klasse zeker niet misstaan!
Jan gaf na de wedstrijd in een korte speech aan dat actief voetballen het mooiste is om te doen maar dat het lijf niet meer meewerkt. 48 jaar heeft de zondag in het teken gestaan van voetbal. Zal nu even wennen zijn om de zondagochtend in te gaan vullen.