1. Terugkoppeling m.b.t. de ouderavond van 19 maart.
  2. Ook PSV krijgt Hapert niet op de knieën.
  3. MO 15 kampioen !!!
  4. Hapert blijft 900 minuten ongeslagen en gooit Valkenswaardse droom op kampioenschap aan diggelen.
  5. AH Bladel nieuwe sponsor vv Hapert
logo VDL

Onze Club

Welkom op de vernieuwde website van vv Hapert!

Toen de voetbalschoenen nog ingevet in de kast stonden te wachten tot het seizoen weer ging beginnen zijn de werkzaamheden bij de voetbalclub gewoon doorgegaan.  Een van die werkzaamheden was het vernieuwen van de site. We gaan u niet lastig vallen met de technische details maar in het kort kwam het erop neer dat we een nieuwe site moesten gaan bouwen omdat de oude niet meer goed funtioneerde.

En als u de nieuwe site opent valt meteen op dat het een heel andere uitstraling heeft. Een krachtige, strakke site met een duidelijke boodschap:

Wij zijn vv Hapert. Meer dan een voetbalclub!

En dat is ook wat we willen zijn. Niet alleen een voetbalclub, maar ook een vereniging van mensen. Man, vrouw, kind, jong en oud. Iedereen hoort erbij en we zullen het allemaal samen moeten doen,. Want dat betekent het woord verenigen.

Uiteraard gaat dit niet vanzelf. Ook komend seizoen hebben we weer veel vrijwilligers nodig op diverse posities. Vooral bij de jeugdteams zijn we nog op zoek naar trainers en leiders in diverse leeftijdsgroepen. Meld je aan en help de vereniging!

Samen met onze (voetballende) leden, trainers, leiders, vrijwilligers, supporters en alle andere betrokkenen met een rood-blauw hart moeten we allemaal trots kunnen zijn en blijven op onze club, onze vereniging: vv Hapert.

Jeugdcommissie

Contributie vv Hapert

Mini’s & JO7 m/v JO8 & JO9 m/v JO10 & JO11 m/v JO12 & JO13 m/v JO14 & JO15 & MO15 m/v JO16 & JO17 m/v JO18 & JO19 m/v Senioren m/v
€52,00- €90,00- €90,00- €90,00- €116,00- €116,00- €116,00- €165,00-

*De contributie wordt berekend per seizoen

Wil je lid worden?

Het is mogelijk om online een lidmaatschap door te geven. Kijk snel verder!