Sinds enige tijd werken wij, Fysiocenters, samen met vv Hapert. Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met locaties in Hapert, Bladel en Hoogeloon. Binnen de praktijk werken 14 fysiotherapeuten samen met verschillende specialisaties. Sportfysiotherapie, manuele therapie en echografie zijn hiervan voor de voetballers de meest relevante specialisaties. Een van onze sportfysiotherapeuten richt zich daarnaast voornamelijk op de jongere voetballers en sporters. Ook hebben we een sportmasseur in dienst. Zowel de locatie in Hapert als Bladel is gevestigd in een sportschool, waardoor we ruim voldoende faciliteiten hebben om iedere sporter van het begin tot het eind van de revalidatie te begeleiden.

We merken in de praktijk dat de samenwerking tussen VV Hapert en Fysiocenter voor meerdere leden nog onbekend is. En dat is zonde! De samenwerking heeft als doel om de spelers, van jong tot oud(er), gezond aan het voetballen te kunnen houden. Dit doen we op verschillende manieren. Naast dat we voor jullie klaar staan in het geval van een blessure. proberen we er ook voor te zorgen dat blessures niet ontstaan of niet verergeren. Een belangrijk voorbeeld hiervan is het gratis sportspreekuur. Dit spreekuur zorgt ervoor dat sporters snel en goed geholpen kunnen worden in het geval van een (dreigende) blessure. Dit spreekuur vindt tweemaal per week plaats; op maandag- en dinsdagavond. Dit is gratis voor sporters uit de samenwerkende sportclubs, waaronder dus ook alle leden van VV Hapert. In dit spreekuur maakt een van de sportfysiotherapeuten een screening van je klachten en voorziet je direct van advies. Indien nodig vindt er ook contactmoment plaats met de trainer of verzorger van het team. Om gebruik te maken van dit spreekuur moet je op maandag of dinsdag voor 12:00 uur contact met ons opnemen om een afspraak te plannen: 0497-820216.
We wensen alle sporters veel succes en sportplezier. Voor meer informatie over onze praktijk verwijs ik je graag naar onze website: www.fysiocenters.nl
Volg ons daarnaast ook op Instagram & Facebook.

Met sportieve groet,
Ruud van der Horst