Breaking news
  1. Jeugd Kempen Toernooi
  2. Kinderkleding-en speelgoedbeurs
  3. Hapert laat SBC in blessuretijd langszij komen
  4. Vv Hapert zoekt verzorger/verzorgster voor selectie Hapert 1.
  5. In memoriam Harrie Wouters
logo VDL

Jezelf of jouw kind aanmelden?

Gebruik dan onderstaand formulier om jezelf in te schrijven bij vv Hapert. Let graag op het volgende:

• Aanmelding voor het nieuwe seizoen bij voorkeur vóór 15 mei.
    Aanmelding tijdens het seizoen kan natuurlijk ook, alleen kan dan niet gegarandeerd worden dat je meteen ingedeeld wordt in een team.
  • Voetbalshirt wordt verzorgd door de club.
    Blauwe voetbalbroek en kousen kunt u kopen bij TopShop Bladel.
  • Indien uw kind speciale aandacht nodig heeft in verband met bv. een gedragsprobleem kunt u dat in het formulier bij de opmerkingen aangeven. Eventueel kunt u hiervoor contact opnemen met onze vertrouwenspersoon
    mw. R. Slenders, +31 497 388575
    óf
    dhr. F. Bijnen, +31 6 46035674

Naast de inschrijving met de gegevens uit het aanmeldformulier ontvangen we ook graag de machtiging voor automatische incasso.
Deze kan ondertekend gemaild worden naar ledenadministratie@vvhapert.nl.

Als (ouder/verzorger van een) nieuw lid dient u op de hoogte te zijn van de privacy verklaring van vv Hapert. De privacyverklaring kunt u raadplegen via de volgende link: Privacyverklaring vv Hapert.

* Velden met een rode lijn zijn verplicht.