PSV neemt het in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker op tegen FC Emmen. Het duel wordt gespeeld op woensdag 8 februari om 18.45 uur in het Philips Stadion. Speciaal voor alle leden van VV Hapert is er een actie. Ieder lid kan tot en met 30 januari voor slechts ā‚¬ 10,- tickets bestellen voor het bekerduel.
Hoe werkt het?
Via onderstaande button kom je op een speciale pagina met uitleg. Hier kan ieder lid of een heel team met de kortingscodeĀ VVHAPERT80223Ā Ć©Ć©n of meerdere tickets bestellen.

Na het invullen van de code wordt de korting meteen verrekend en kunnen de tickets betaald worden. Belangrijk: de tickets worden niet meteen verzonden. PSV bundelt alle bestelde tickets van jouw vereniging en verzendt de tickets uiterlijk 3 februari per mail, zodat iedere vereniging zoveel mogelijk bij elkaar zit.

Deel dit bericht binnen jouw vereniging
Kopieer onderstaand bericht en informeer gemakkelijk en snel via mail of whatsapp de leden van jouw vereniging:

Ga jij (met jouw team) mee naar PSV ā€“ FC Emmen? PSV heeft een speciale actie voor voetbalverenigingen. Bestel via PSV.nl/bekeractie met de kortingscodeĀ VVHAPERT80223Ā tickets voor ā‚¬ 10,- per stuk.

ALLE INFORMATIE
We hopen veel leden van VV Hapert te mogen begroeten bij PSV – FC Emmen.