Het treffen tussen Dosko en Hapert was een treffen tussen twee ploegen die voor de bovenste plekken mee gaan strijden. In een aantrekkelijke wedstrijd met zeven doelpunten, trok Hapert uiteindelijk in de slotfase aan het langste eind.

Het spel golfde honderd minuten lang op en neer, de duels waren scherp en de toeschouwers raakten niet verveeld. Al na vier minuten spelen kwam de thuisploeg op voorsprong door een fout in de Hapertse opbouw en Job Wintermans strafte deze mogelijkheid af. Na mogelijkheden voor Koen Appels en Kevin Raaijmakers, was het in de 25e minuut raak. Yorick Hooyen vond Dave Koolen, waarna Koolen de bal panklaar voorlegde voor Bjern van Lieshout en hij de gelijkmaker tegendraads binnenkopte.

Lang kon Hapert niet genieten van de voorsprong, want tien minuten later legde de scheidsrechter van dienst tot ieders verbazing de bal na een hoekschop op de stip. Luc Wintermans pakte het cadeautje uit. Ook Hapert reageerde weer snel en het was Yorick Hooyen die een vrije trap van Kevin Raaijmakers knap binnenkopte in de verre hoek: 2-2.

In de tweede helft nam Duizel al snel de voorsprong. Er werd gemakkelijk gecombineerd en wederom was het Job Wintermans die, ditmaal met het hoofd, eenvoudig kon binnenwerken. Hapert kon weer op zoek naar een antwoord en ook ditmaal kwam dat er snel. Koen Appels won zijn duel en Thed van de Kerkhof wist met een mooie volley de 3-3 te noteren. Hapert wilde meer en kreeg dit. Nadat een treffer van Mees Liebregts nog was afgekeurd, wist Kevin Raaijmakers vlak voor het einde van de officiële speeltijd Stef van de Sande te bereiken en de zeventienjarige schoof beheerst binnen.

Nadat de tien minuten durende blessuretijd erop zat en Koen Appels een uitgelezen mogelijkheid op 3-5 liet liggen, kreeg Hapert loon na werken en kon het een verdiende driepunter bijschrijven. Aankomende zondag wacht de thuiswedstijd tegen Riethoven.