Nadat de drie punten afgelopen week in de blessuretijd wegglipten tegen DOSL, was er Hapert veel aan gelegen om als winnaar uit de strijd te komen tegen De Raven. Op een slechte grasmat ging het echter met 0-1 ten onder tegen de bezoekers uit Luyksgestel.

Beide ploegen waren in de openingsfase zoekende naar de manier om de gladde ondergrond te bespelen. Nadat het eerste half uur erop zat, nam Hapert het initiatief in handen en kreeg het diverse mogelijkheden om de score te openen. Martijn Hoeks en Benjamin van der Heijden wisten deze echter niet te verzilveren. Vijf minuten voor rust was het voor De Raven wel raak. Nadat een eerst poging nog tot corner werd verwerkt, kon Wes van Herk twee man uitkappen op de rand van de zestien meter en doeltreffend uithalen.

Vlak voor rust kreeg Hapert dé mogelijkheid op de gelijkmaker. Een schot van Nick Bogers werd losgelaten door doelman Freek Stoeldraaijers, maar Hamid Salhi stuitte bij de rebound van dichtbij wederom op Stoeldraaijers. In de tweede helft was Hapert veelal aan de bal, maar waren de grootste kansen in de omschakeling voor de bezoekers. Het jeugdige Hapert bleef drukken, maar de ervaring van De Raven gaf in deze fase de doorslag en zo konden zij de overwinning over de streep trekken.

Een pijnlijke nederlaag voor een aanvallend tandeloos Hapert. Aankomende zondag staat de uitwedstrijd tegen nummer drie RKGSV op het programma.