Yes!! Eindelijk, na 2 jaar geen voetbalkamp voor onze JO8 t/m JO13 mochten we dit jaar weer!! De kamp-commissie was al maanden in de weer om er wederom een geweldige editie van de te maken. Maar liefst 98 kinderen gingen met ons mee op kamp. Ruim 2 dagen lang werd de blokhut in Reusel bezet door de jeugdige leden en hun begeleiding van VV Hapert! Wat een energie, blijheid en sportiviteit bij elkaar!
De jongens en meiden van JO10 t/m JO13 klommen vrijdagavond op de fiets naar Reusel om daar ’s avonds te genieten van een duikerstocht in de bossen, naderhand wat drinken, een heerlijk warme snack en lol maken tot in de vroege uurtjes van de ochtend. De JO8-JO9 klommen op zaterdagochtend met hun begeleiders op de fiets naar Reusel. Ondertussen brachten de ouders de spullen naar Reusel en kon het kamp ook voor hen van start.
De zaterdag stond o.a. in het teken van de zeskamp (met heeeeel veel water) en de crazy88 waar onze kinderen in Reusel op pad gingen om allerlei opdrachten uit te voeren. En tja zo’n volle leuke dag maakt hongerig en dan is het juiste antwoord; frietjes!!  Na nog wat partijtjes voetballen stond de quizavond op het programma. 12 leuke spellen waar de teams met elkaar streden voor de meeste punten, moe en voldaan troffen we enkele uren later de kinderen heerlijk in hun bedjes zodat ze zondagochtend weer allemaal fris & fruitig waren om nog even lekker een balletje te trappen, een tocht te lopen of levend stratego te doen.
In de loop van de zondag zal het in menig huishouden van voetballend Hapert erg rustig zijn geweest, want moe maar voldaan van dit fantastische weekend keerde de jeugd en hun begeleiders terug in Hapert!! Op naar volgend jaar!!

Klik hier voor de foto`s van het voetbalkamp