Beste voetbal(st)ers & ouders/verzorgers,

In onderstaande bijlage vinden jullie de nieuwe indeling voor de jeugd (seizoen 2024-2025).

Graag verwijzen we jullie ook naar het nieuwe technische beleidsplan zoals we deze voor komend seizoen gaan uitrollen.

Technisch beleidsplan vv Hapert.

Afgelopen jaar zijn we vanuit de Technische Commissie (TC) bezig geweest met het opzetten van een nieuw technisch beleidsplan (2024-2028). Met dit plan hopen/verwachten we de jeugd van vv Hapert naar een hoger niveau te tillen. Belangrijkste factor is dat prestatie en plezier samenkomen voor het beste resultaat. Hierbij hebben we onderscheidt gemaakt tussen de onder- en bovenbouw.
Bij de onderbouw (JO7 t/m JO12) zijn we gestart met de doorlopende voetballeerlijn vv Hapert (zie document). Het uitgangspunt hierbij is: ”Om te kunnen voetballen en tot prestatie te komen, richten we ons op voetbaltechnische, tactische en sociale vaardigheden die spelers nodig hebben”. Ook is er onder leiding van Jacques Lammers en Toine Hurkx gestart met train de trainer avonden, waarbij trainers veel van elkaar kunnen leren.
Voor de bovenbouw (JO13 t/m JO19 & meiden) gaat er ook het ƩƩn en ander veranderen. De JO18, JO16 & JO14 teams zullen verdwijnen als prestatieteams. Dit betekent dat er net als vroeger weer 2 leeftijdscategorieƫn samen komen in 1 elftal. Ook zal de JO-19 meer een selectiestatus krijgen dan de overige jeugdelftallen.
Voor het complete verhaal vind je hieronder het technisch beleidsplan & doorlopende voetballeerlijn.

Indeling jeugd vv Hapert 2024-2025

Technisch beleidsplan vv Hapert 2024-2028

Doorlopende voetballeerlijn vv Hapert